Татьяна G
Татьяна G

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк пішла з життя в ніч проти 30 травня. Зірка популярного серіалу "Моя прекрасна няня" не змогла побороти хворобу.
Як відомо, акторка тривалий час боролася з складним захворюванням – рак. Анастасія давно не з'являлася на публіці, оскільки її стан постійно погіршувався. А місяць тому російські ЗМІ повідомили, що Заворотнюк впала в кому.
Знаменитість померла на 54-му році життя через злоякісну пухлину головного мозку.
Смерть зірки також підтвердила її донька Анна Заворотнюк. Вона опублікувала допис у соцмережі.
"Вчора вночі нам зателефонували і сказали, що тебе більше немає. Мамо, ти найкраще, що в мене було. Я дуже пишаюся тим, що я твоя донька. Я завжди буду любити і пам'ятати тебе щасливою, люблячою та неймовірною. Моя душа завжди з тобою", – вказала донька.

101
2
3
Ответы
На
Наталия

Так це ж було уже..... вже не раз помирала, в кому впадала.... Розумію, що гріх так казати, але набридли вони зі своїми помийними новинами. Десять їхніх не варті одного нашого воїна, а в цьому світі ми всі смертні. Кожному свій час.

5
2
Татьяна G
Татьяна G

а я ее любила)) она была искренней ...и очаровашкой))

1
На
Наталия

Я не говорю о ней плохо, но надоело то, что ее уже столько раз хоронили. Это же НЕ порядочно со стороны ей сограждан. Но когда человек серьезно болен, зачем тревожить его. Я это имела ввиду.

1
Татьяна G
Татьяна G

Наташа - это правда - даже вики опубликовала уже....
Анастаси́я Ю́рьевна Заворотню́к — российская актриса театра и кино, телеведущая. Заслуженная артистка Российской Федерации. Википедия
Дата и место рождения: 3 апреля 1971 г., Астрахань, Россия
Дата и место смерти: 30 мая 2024 г.

1
На
Наталия

Царствие Небесное, пусть покоится с миром.

2
Татьяна G
Татьяна G

😞

1
AL
Arkadij Latyshev

Скорбим.

1
2
Татьяна G
Татьяна G

💞

1