Татьяна G
Татьяна G

У Києві почне працювати експозиція зі скіфським золотом, у Крим воно повернеться після деокупації ...5 липня в Національному музеї історії України (НМІУ) відкриється виставка з експонатами із 4-х кримських музеїв, зокрема скіфським золотом, які повернули з Музею Алларда Пірсона (Амстердам, Нідерланди). Про це 21 червня поінформувало Міністерство культури й інформаційної політики України....
У колекції з Криму понад 2 тис. предметів із Центрального музею Тавриди, Керченського історико-культурного заповідника, Національного заповідника "Херсонес Таврійський" і Бахчисарайського історико-культурного заповідника.
"Скарби Криму. Повернення" – це перемога в боротьбі за культурну спадщину України, свідчення нашої тисячолітньої історії, що розкривається через культури багатьох народів, й утвердження верховенства права. Виставка триватиме до деокупації Криму. Доти кожен відвідувач матиме можливість побачити унікальні артефакти, відчути свою належність до багатої й давньої культури.

100
3
2
Ответы
Марат
Марат

Вау, что в Украине такой низкий уровень развития, что нет украинских сайтов? Бедненькие, вынуждены на русскоязычных сайтах душу отводить. Может скинуться и им открыть украинский сайт?

2
1
Татьяна G
Татьяна G

марат - вы полуграмотное создание - доменная зона ком - это международный уровень...

1
Марат
Марат

То то я думаю, вы моё имя с маленькой буквы пишите.

1
Ва
Валериан

Почему Крымское достояние в Киеве? Спиздили?

0
1
Татьяна Тышкевич
Татьяна Тышкевич

👍

1
2
Татьяна G
Татьяна G

💞💯‼️

2