Татьяна G
Татьяна G

Українських дітей роздають як трофеї: яку схему вивезення підлітків з окупованих територій вигадали в Кремлі....
Росія продовжує красти українських дітей. З окупованих територій Донецької, Луганської, Запорізької, Херсонської областей вивезено майже 20 тисяч дітей. Частину з них передано на усиновлення в російські родини. Часто імена, прізвища та місце народження дітей змінюються, тому відшукати їх у РФ дуже складно.
За словами уповноваженого Верховної Ради з прав людини Дмитра Лубінця, тепер у РФ наші діти використовуються для піар-компаній. Російські депутати, урядовці, регіональні чиновники почали шукати собі українську дитину для "усиновлення".

Один із перших подібних гучних випадків стала історія усиновлення підлітка Філіпа Головні з Маріуполя російською омбудсменкою Марією Львовою-Бєловою.

81
7
3
Ответы
На
Наталия

Так, вона усиновила і відправила в іншу сім"ю. У неї 10 дітей і всі проживають не з нею, а сама покинула чоловіка священника і проживає з російським олігархом-мілліонером. Видно у нього вищі матеріальні цінності, ніж у служителя церкви, а діти.... то вони для піару.

5
2
Татьяна G
Татьяна G

так воно мабуть і є... нажаль ця орда продовжує нищити генофонд української нації... розпилюючи невинних ні в чому дітей по своєму оркостану...

2
На
Наталия

Нещодавно дивилась про е в ютубі і жахнулась від почутого. І ця істота називає себе жінкою. Мені дуже шкода дітей.

2
Татьяна G
Татьяна G

😭підтримую вашу думку...

2
На
Наталия

🖼

2
Татьяна G
Татьяна G

💕☀️🍵🍵🎂

2
AW
Alisa Warshavsky

Можешь мне объяснить, как 20 тыс детей смогли забрать из Украины???? Их что, отнимали у матерей, грабили роддома?! Как????

11
1
Татьяна G
Татьяна G

В ходе вторжения РФ в Украину тысячи украинских как военнопленных[1], так и гражданских жителей содержатся в заключении в тюрьмах, организованных Россией на еë территории, в Белоруссии и на оккупированных украинских территориях[2]. По сообщениям бывших заключённых[3], украинцы подвергаются жестокому обращению, пыткам и принудительному труду

1
AW
Alisa Warshavsky

Это, не новость! Откуда в тех тюрьмах 20 тыс детей?

1
Татьяна G
Татьяна G

как откуда - у сколько в рф регионов.... Согласно Конституции России, Российская Федерация является федеративным государством и состоит из 89 равноправных субъектов — республик, краёв, областей, городов федерального значения, автономных округов и автономной области... огромное количество украинских населенных пунктов оккупировано уже тетий год идет военное столкноыение... По заявлениям украинской прокуратуры, на начало июня 2024 года россияне казнили 61 украинского военнопленного. Как заявила украинская сторона, все украинские военнопленные в плену подвергаются пыткам. Установлено по меньшей мере 25 объектов в 15 регионах РФ, где «системно издеваются над украинскими военными»

1
Татьяна G
Татьяна G

Россия планирует построить 25 новых лагерей и шесть центров задержания в оккупированной части Украины к 2026 году[7]. Россия не признает содержание гражданских украинцев в заключении. Статуса военнопленных у гражданских заключённых нет, адвокатов и семью к ним не допускают, связи с ними практически нет[8]. Россия меняет их на своих военнопленных...

1
AW
Alisa Warshavsky

Все это знаю! Но не могу понять, каким образом удалось вывезти 20 тыс!!!! Детей?!!!!

1
Ка-Валерчик Гузенко
Ка-Валерчик Гузенко

430 отобрали дерьмократические ценноты.
https://www.dw.com/ru/ukrainskie-bezency-v-germanii-kak-i-pocemu-ugendamt-zabiraet-u-nih-detej/a-66480902

0
1
Эв
Эвелина

Я так і не зрозуміла ,для чого їй це було потрібно ,,у неї ж є свої діти

3
1
Татьяна G
Татьяна G

🤷‍♀️пиар мабуть...

1
Эв
Эвелина

Думаю,до тут не тільки піар ..я не пам"таю прізвища хлопчика, який був вивезений і якого знайшов батько я перечитувала це кілька разів,як вони з батьком домовились ,де хлопчик буде писати ,будь де,зашифроване слово ,яке батько встиг сказати хлопчику .це така довга історія ,я і сміялась і плакала ,який же все ж таки був розумний хлопчик ,він ніде не припустив помилки ,оце був тандем батько і син 😢

2
Татьяна G
Татьяна G

👍💥

1
Владмир
Владмир

Вот так и происходит расселение шпионов по стране.

0
1
СК
Сергей Кравцов

Бред какой то

2
1
Татьяна G
Татьяна G

в чем

1
СК
Сергей Кравцов

Во всём

1
Татьяна Тышкевич
Татьяна Тышкевич

Суки! 😡

4
2
Татьяна G
Татьяна G

😟да Танюша... не то слово...уже не знают как насолить

1
Татьяна Тышкевич
Татьяна Тышкевич

Такое у них нутро.

2
Татьяна G
Татьяна G

оркостан...

1